call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian New Sunlight Building Materials Co., Ltd.
Telefoon: +86-757-63228326
E-mail: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Stone gecoate metalen dakpannen / kleur Stone gecoat stalen dakplaten

Waarom kiezen voor nieuwe ZONLICHT steen gecoate metalen dak? De initiële kosten van een investering boven de RestThe van het installeren van een nieuwe zonlicht steen gecoat stalen dak kan worden meer dan met andere materialen voor dakbedekking.

Dalian nieuwe zonlicht gebouw materiaal Co., Ltd is een van de toonaangevende China stenen gecoate metalen dakbedekking tegels fabrikanten en leveranciers, en wij zijn ook een professioneel bedrijf en fabriek, welkom aan de lage prijs stenen dakpan, veelzijdige dak, traditionele dakpannen en wholesale goedkope producten bij ons koopt.


Waarom kiezen voor nieuwe ZONLICHT steen gecoate metalen dak?


Een investering boven de Rest

De initiële kosten van het installeren van een nieuwe zonlicht steen gecoat stalen dak kan worden meer dan met andere materialen voor dakbedekking. Echter is het geld dat een huiseigenaar kunt opslaan belangrijk, omdat een nieuwe zonlicht dak zullen de laatste dak die u ooit kopen. Een nieuwe zonlicht steen gecoat stalen dak wordt toegevoegd aan uw huis's schoonheid en de waarde van de wederverkoop.

"Good For A Lifetime" Vs. "Vroeg of laat"

De gemiddelde levensduur van een niet-stalen dak is ongeveer 15 jaar. Bijvoorbeeld, kunt asfalt, of "compositie" gordelroos vereisen opnieuw dakpannen elke 10 tot 20 jaar of eerder! Vergelijk dat met een nieuwe zonlicht steen gecoat stalen dak waarin een garantie, dat is goed voor de levensduur van de eigenaar (overdraagbaar).

Geef uw huis een schoonheid Makeover

Wat de stijl, kleur of afwerking van uw huidige dak, is er waarschijnlijk een nieuwe zonlicht steen gecoat stalen dak die overeenkomen met het uiterlijk van uw huis. Of u het uiterlijk van een asfalt, grind, klei tegel, cedar schudden of leisteen wilt, kunt u een nieuwe zonlicht steen gecoat stalen dak die de schoonheid van uw huis zullen verbeteren.

Sterkte voor de lange termijn

Het leven is hard. Moeder natuur is moeilijker, met name op niet-stalen dakbedekking materialen die beginnen te verslechteren onmiddellijk nadat ze zijn geïnstalleerd door blootstelling aan schadelijke ultraviolette stralen van de zon, uitbreiding en inkrimping ten gevolge van temperatuurveranderingen en het effect van de hagelstenen, zware sneeuwval pack, ijs en wind. Een nieuwe zonlicht steen gecoat stalen dak, echter kan nemen extreme weersomstandigheden en nog steeds kijken en beschermd als nieuw voor een mensenleven.

Prachtig efficiënte

Er is meer aan de prachtige kleuren en ontwerpen van een nieuwe zonlicht steen gecoat stalen dak dan voldoet aan de ogen. Bijvoorbeeld, zijn de lichte kleur daken ontworpen om effectief te weerspiegelen van de hitte van de zon en verminderen de noodzaak om uw huis koel tijdens de warme zomermaanden. Wat een prachtige manier om uw energierekening te verlagen.

Opkomen voor duurzaamheid

Als u niemand zeggen horen heb dat een metalen dak op niet mag worden gelopen, praten ze uiteraard niet over een nieuwe zonlicht steen gecoat stalen dak. Ons unieke elkaar grijpende deelvenster Ontwerp, met verzinkte stalen constructie en bewezen installatiemethoden vormen een sterke daksysteem dat kan worden gelopen op onder normale omstandigheden.

Schatten van uw plezier

Als je het vergelijkt de kenmerken en voordelen van een nieuwe zonlicht steen gecoat stalen dak tegen alle anderen, ziet u dat er is echt geen vergelijking. Dus hoe bepaal je wat uw investeringsbedrag zullen zijn? Eerst contact met ons op. Onze ervaren professional zal berekenen de kosten voor uw nieuw dak afhankelijk van de stijl van de nieuwe zonlicht steen bekleed staal dakbedekking systeem u ook kiest, uw dak van vorm en "gooien" of de mate van helling en of u wilt uw bestaande dak liet op of gescheurd. Vergeet niet dat een nieuwe zonlicht steen gecoat stalen dak wordt geleverd met een garantie van 50 jaar.


Certificering van nieuwe zonlicht dakbedekking

Nieuwe zonlicht dak garantie

Nieuwe zonlicht dakbedekkingssystemen, Inc. (hierna "het bedrijf" genoemd) hierbij garantie aan de oorspronkelijke consument-koper ("eigenaar"), dat elke nieuwe zonlicht dakbedekking paneel ("Panel"): (1) blijven vrij zijn van fabricagefouten die nadelig de prestaties van de panelen beïnvloeden zou; (2) worden resistent tegen slag-offs in wind snelheden tot 120 mijl per uur; en (3) weerstaan hagelschade. Voor de toepassing van deze garantie, hagelschade wordt als volgt gedefinieerd: (1) penetratie van hagel stenen volledig via het deelvenster; of (2) scheuren of spleten van het staal substraat van het panel rond het punt van impact.


Beperking van aansprakelijkheid in de mate van deze panelen eigenlijk met gebreken in materiaal- en productiefouten productie die invloed hebben op prestaties, het bedrijf wordt hetzij repareren of vervangen van het defecte panel, verstrekt dat het vennootschappelijk aansprakelijkheid wordt beperkt tot een totale uitgaven niet te overschrijden van de redelijke vervangingswaarde van het bijzondere defect paneel gedurende de eerste 15 jaar na de installatie en dalende jaarlijks op een pro rata basis voor materiaal alleen gedurende de resterende vijftien jaar. Het bedrijf zal proberen ter vervanging van defecte panelen met dezelfde kleur of ontwerp. Echter kleurvariaties kunnen bestaan tussen panelen vervaardigd op verschillende tijdstippen en het bedrijf kan beëindigen of wijzigen van het ontwerp van een bepaald product-profiel. In ieder geval het bedrijf behoudt zich het recht ter vervanging van het defect paneel met een panel van soortgelijke ontwerp en kleur.

Overdraagbaarheid van deze beperkte garantie kan worden overgedragen door de oorspronkelijke eigenaar aan de latere eigenaar gedurende de eerste 5, lid 5 jaar na de eerste installatie van het product mits de overdrachtinformatie (eigenschap adres, oorspronkelijke eigenaar, nieuwe eigenaar) is verzonden naar het bedrijf binnen 30 dagen van de verandering van het eigendomsrecht. Bericht van de verandering van de eigendom moet het bedrijf op het bekende adres via mail toegestuurd.

T.a.v.: Nieuwe zonlicht dak garantie Dept.Dalian City - Foshan City, China

Deze garantie is onderhevig aan de volgende voorwaarden:


  1. Een schriftelijke verklaring van een defect moet worden verzonden per post naar de Company om de ' adres ingesteld hieronder uiteengezet. De kennisgeving vermeldt de naam en het adres van de eigenaar van de geclaimde defect paneel of panelen en moet een beschrijving van het defect in detail.


2. de vennootschap is niet aansprakelijk voor, en deze beperkte garantie geldt niet voor schade aan de panelen of elk ander eigendom vanwege een of andere reden dan de specifieke gebreken in materialen of vakmanschap productie gedefinieerd in de beperkte garantie. Oorzaken in deze garantie niet gedekt zijn onder andere: (1) schade als gevolg van defecten, beweging of verzakking in de structuur waarin het dak is gemonteerd; (2) misbruik voet verkeer als gevolg van een afwijking in de instructies van de fabrikant; (3) schade aan de panelen veroorzaakt door elke toepassing van de reiniging oplossingen, verf, coatings of wijzigingen van welke aard ook; (4) schade aan de panelen veroorzaakt door verkeerd gebruik, verwaarlozing of ongepaste behandeling tijdens of na de installatie; of (5) schade veroorzaakt door niet-Volg de instructies van de installatie van de fabrikant. Een aparte garantie die betrekking hebben op de installatie van de panelen kan beschikbaar worden gesteld door de aannemer van de installatie.


3. deze garantie is de enige garantie die het bedrijf maakt met betrekking tot de nieuwe zonlicht dakbedekking panelen die zij verkoopt. Dealers en installateurs van nieuw dak zonlicht panelen zijn niet gemachtigd tot verlenging of wijziging van de voorwaarden van deze garantie op enige wijze.


4. geen garantie is van toepassing op elke nieuwe zonlicht dakbedekking deelvenster aangepast, gewijzigd of veranderd in ontwerp of functie nadat deze heeft verlaten de fabriek, behalve wanneer de wijziging is vereist voor installatie-instructies van de fabrikant.


5. de vervanging van een deelvenster van de nieuwe dakbedekking van zonlicht door het bedrijf gelden niet de termijn van deze garantie behalve zoals vereist in wet.


6. deze garantie geeft de oorspronkelijke koper van nieuw dak zonlicht panelen specifieke wettelijke rechten.

Indien enige bepaling van deze "beperkte garantie" is door een Hof van bekwame jurisdictie om ongeldig, nietig of niet afdwingbaar, resterende blijven de bepalingen niettemin volledig van kracht zonder verminderde of in enigerlei wijze ongeldig is geworden.

Nieuwe zonlicht dak Foshan Subsidery fabriek


Q & A

van nieuwe ZONLICHT dakpannen

Vraag: Is Lightning aangetrokken tot een metalen dak?

Antwoord: Er is absoluut geen toename van de kans van uw huis wordt getroffen door de bliksem hebt u een metalen dak. In feite, als bliksem uw nieuwe zonlicht steen bekleed staal-dak lijkt, de energie veilig verdwijnt gedurende het gehele dak-oppervlak en kunt afsluiten in de grond. Ook, omdat metalen dakbedekking niet brandbare of ontvlambare, het is een nog slimmer keuze voor dak bekleding in bliksem gevoelig en ernstige weer gebieden.


Vraag: Is een steen gecoat stalen dak een lawaaierige dak?

Antwoord: Absoluut niet! Nu horen: een nieuwe zonlicht steen gecoat stalen dak is vaak veel stiller dan zelfs een leiendak asfalt. Vanwege onze unieke installatiemethode die een geluid samen met onze prachtig functioneel stenen gecoate oppervlak maakt, is zelfs een opvallend de dakpanelen stortregens niet harder dan het op het dak van een zware houten schudden zijn zou.


Vraag: Is roest een probleem met een stenen gecoate stalen dak?

Antwoord: Nee! In feite, nieuwe zonlicht steen bekleed staal dakpanelen zijn gemaakt van hoge kwaliteit verzinkt staal dat is bedekt met een acryl grondlaag. Keramische aarde-steen korrels worden dan ingesloten over deze grondlaag. Tot slot is een heldere acryl overmatige glazuur toegepast en gebakken op. Dit voorziet uw huis met een langdurige, duurzame en vervagende bescherming voor een levensduur van genot.


Vraag: Is een probleem deuken?

Antwoord: Nogmaals, nee! In feite, nieuwe zonlicht steen gecoat stalen daken kunnen en opstaan om hagelstenen, sneeuw ladingen en extreme windomstandigheden zonder enige structurele of cosmetische schade. Dat is één reden dat onze weerbestendige garanties omvatten een 120 m.p.h. Wind garantie (gelijk aan een F2-tornado!) en 2,5-inch Hailstone garantie.

Neem contact met ons op als u vragen hebt.


Hot Tags: stenen gecoate metalen dakpannen, tegels, stenen dakpan, veelzijdige dak, traditionele dak tegels, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, bedrijf, groothandel, kopen, goedkoop, lage prijs, producten
Verwante producten
Neem contact op met ons
Address:VOEG TOE: NEE 9, Hengfeng Road, Shishan Town, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong Province, China
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian New Sunlight Building Materials Co., Ltd.