call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian New Sunlight Building Materials Co., Ltd.
Telefoon: +86-757-63228326
E-mail: eva@newsunlight.net
Products Categorys
Stone Chips gecoat stalen dakbedekking tegel

Stone Chips gecoat stalen dakbedekking tegel

Stone Chips Coated staal dakbedekking tegel Product Beschrijving Newsunlight stenen voorgelakt staal dakpannen tegels is gebaseerd op de Al-Zn staal. Het oppervlak en terug beschermende films, samen met de legering van aluminium en zink, ook indien samengesteld met natuursteen, biedt het gebruik van een lange tijdspanne, die niet minder...

Stone Chips gecoat stalen dakbedekking tegel

Productbeschrijving

Newsunlight stenen gecoate stalen dakpannen is gebaseerd op de Al-Zn staal. Het oppervlak en terug beschermende films, samen met de legering van aluminium en zink, ook indien samengesteld met natuursteen, biedt het gebruik van een lange tijdspanne, die niet minder dan 30 jaar.
Dit soort tegels kon op grote schaal worden gebruikt op alle soorten gebouwen, zoals woningen, hotels, Villa's, tuinbouw structuren, enz.

Constructie Details

1. acryl glas laag. Terwijl de verhoging van de helderheid, deze laag ook verbetert de hechting kracht om te voorkomen dat regen water lekt aan de onderste lagen zoals de stenen laag.

2. kleurrijke steen laag. Deze laag wordt geleverd met goede anti-UV-prestaties, waardoor de bescherming van het substraat materiaal. Ook vermindert Regengeruis en verbetert decoratief effect.

3. acryllijm verlijmen laag. De acryllijm fungeert om de band van de bovenste en onderste lagen, waardoor beter de bescherming van de onderliggende lagen.

4. Bescherm laag. De laag is gebouwd ter bescherming van de zink-aluminium laag.

5. zinklaag aluminium. Het blad van de legering heeft hoge hitte reflecterende tarief en sterke corrosieweerstand. Dit zorgt voor grote energie-efficiëntie en verhoogt de levensduur van de stalen substraat laag.

6. staal substraat. Hoge sterkte staal blad wordt aangenomen als het substraat voor onze kleurrijke steen stalen dakpannen gecoat.

7. zinklaag aluminium. Het blad van de legering heeft hoge hitte reflecterende tarief en sterke corrosieweerstand. Dit zorgt voor grote energie-efficiëntie en verhoogt de levensduur van de stalen substraat laag.

8. Bescherm laag. De laag is gebouwd ter bescherming van de zink-aluminium laag.

Dikte: 0.35 mm, 0,4 mm, 0,45 mm

 STONE COATED METAL ROOF.png

stone chips coated roof tile.jpggalvanized stone coated metal roofing.jpg

Product--Classic stenen gecoate metalen dakpan

Stone Chips Coated Steel Roofing Tile.jpg

classic.jpg

Atelier vanstenen gecoate metalen dakpanroof  production line.jpg

Verslag van de beproeving van stenen gecoate metalen dakpan

metal roof tile.jpg

Pakket

metal roof tile package.jpg

roof tile package.jpg

Newsunlight projecten1roof tile price.jpg

Hot Tags: stenen chips gecoate stalen dakbedekking tegel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, bedrijf, groothandel, kopen, goedkoop, lage prijs, producten
Verwante producten
Neem contact op met ons
Address:VOEG TOE: NEE 9, Hengfeng Road, Shishan Town, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong Province, China
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian New Sunlight Building Materials Co., Ltd.