call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian New Sunlight Building Materials Co., Ltd.
Telefoon: +86-757-63228326
E-mail: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Ridge Cap dak tegels dak systeem licht gewicht materiaal

RIDGE CAPAll nieuwe ZONLICHT accessoires zijn onbrandbaar, voorkomen van insecten en sneeuw infiltratie, eenvoudig te installeren en terwijl met de duurzaamheid en lange levensduur van steen stalen daksysteem gecoat. De

Dalian nieuwe zonlicht gebouw materiaal Co., Ltd is een van de toonaangevende China ridge GLB dak tegels fabrikanten en leveranciers, en wij zijn ook een professioneel bedrijf en fabriek, Welkom bij het kopen van lage prijs quadrate ridge, hoek ridge, halve ronde ridge, color stenen gecoate metalen dakpan, kleur stenen gecoate stalen dakpan en wholesale goedkope producten van ons.


RIDGE CAP licht gewicht dak systeem materiaal


Alle nieuwe ZONLICHT accessoires zijn onbrandbaar, voorkomen van insecten en sneeuw infiltratie, eenvoudig te installeren en terwijl met de duurzaamheid en lange levensduur van steen stalen daksysteem gecoat.De Ridge Cap van dak systeem materiaal hebben 3 stijlen voor de keuze:

Quadrate Ridge / hoek Ridge / helft ronde Ridge


Een cap ridge is een bouwmateriaal dat langs de lijn van de rug van een hellend dak is geïnstalleerd. Een traditionele puntgevel dak op een huis bestaat uit twee schuine zijden die voldoen aan de in het midden. Het punt waar deze twee kanten ontmoeten vormt de top van het dak, en staat bekend als de ridge of ridge lijn. Een cap ridge past over het gewricht tussen deze twee randen houden van regen en sneeuw uit het huis. Het helpt ook om het uiterlijk van het dak af door het creëren van een strak verzegelde gezamenlijke langs de twee zijden.

Meeste ridge GLB openingen zijn verbijsterd dat hete lucht ontsnappen zonder water Voer het huis laten. Ze beschikken over een omgekeerde "V" of "O" vorm, die over de bergkam zittend iets boven het oppervlak van het dak past. Omdat water niet bergop reizen, is vocht niet bekwaam om te doordringen van het huis door middel van deze kraters. Deze verbijsterd structuur ook helpt te weren vuil en bladeren, en minimaliseert de impact van windvlagen. Sommige ridge GLB openingen kunnen een gaas-scherm gebruiken om te voorkomen dat insecten en andere ongedierte invoeren van het huis.

Onze fabriek is voorzien van de eindkap de ridge GLB vent aan de rand van de dakbedekking.


Kleur keuze Ridge Cap dak tegels dak systeem licht gewicht materiaal

Meestal gelijk met het dak tegel kleur voor heelheid.


* Standaard kleur

(Kleuren getoond op het scherm van het werkelijke product variëren. Raadpleeg een monster van het werkelijke product alvorens te bestellen.)


* Klant individuele oplossing

Geef het product kleur monster alvorens te bestellen.


Hot Tags: Ridge GLB dakpannen quadrate ridge, hoek ridge, halve ronde ridge, kleur stenen gecoate metalen dakpan, kleur stenen gecoate stalen dakpan, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, bedrijf, groothandel, kopen, goedkoop, lage prijs, producten
Verwante producten
Neem contact op met ons
Address:VOEG TOE: NEE 9, Hengfeng Road, Shishan Town, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong Province, China
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian New Sunlight Building Materials Co., Ltd.