call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian New Sunlight Building Materials Co., Ltd.
Telefoon: +86-757-63228326
E-mail: eva@newsunlight.net
Products Categorys
Hot verkopen steen gecoat stalen dakbedekking kosten In de Democratische Socialistische Republiek Sri Lanka

Hot verkopen steen gecoat stalen dakbedekking kosten In de Democratische Socialistische Republiek Sri Lanka

Stenen gecoate stalen daksysteem zijn een uitstekende optie voor een langdurige indrukwekkend uitziende dak. Biedt de ultieme prestaties en engineering ontwerp is wat steen bekleed staal Dakbedekkingssystemen zijn allemaal over. Steen bekleed staal producten zijn uniek.

Hot verkopen stenen gecoate stalen dakbedekking kosten in ColomboDe Democratische Socialistische Republiek Sri Lanka

 

Waterdicht Anti-sneeuw Warmte-isolatie Brandpreventie De tyfoon weerstaan Anti aardbeving

Saint Lucia roof .jpgGrootte: 1335 * 420mm

Geldige grootte: 1280 * 380mm

Dikte van staalplaat: 0.4 mm (0,45 mm 0,5 mm)

Voornamelijk de kleur van steen bekleed roestvast stalen daken

Color Card of stone coated roof tiles .jpg

Materialen van steen gecoat stalen dakbedekking

Materialen gebruikt in het gebouw van steen bekleed roestvast stalen dakbedekking omvatten dak openingen, voor leidingen, ridge openingen en goot bescherming het opvlammen. Deze kunnen allemaal worden gemaakt met steen bekleed roestvast staal. Andere materialen zal ook nodig zijn in het gebouw, zoals rake dekt, starter parkeerstroken, valleien, sealant en bijlagen.

material of stone coated metal roof tiles .jpg

Nadelen van steen gecoat stalen dakbedekking

Er zijn enkele nadelen te stenigen gecoate stalen dakbedekking. De aanloopkosten zijn meer dan gewone asfalt daken. Natuurstenen gebruikt kunnen kleur tegenstrijdigheden veroorzaken. De panelen overlappen en doen niet interlock, die tot problemen leiden kan als sneeuw, regen of wind doorkomen. Dit soort dakbedekking gebruik blootgesteld bevestigingsmiddelen, die kunnen roest in de tijd als gevolg van water blootstelling of val vocht binnen. De batten type systemen zijn gevoelig voor vocht en condensatie, die in de tijd rotten kan. Stenen gecoate gordelroos zijn enigszins nieuw; niet elke dak installateur wellicht weet hoe ze te installeren correct.

De bottom line is dat, hoewel de stenen gecoate stalen dakbedekking is vrij nieuw, de voordelen ruimschoots opwegen tegen de nadelen. Hoewel Financiën en begroting rekening met stalen dakbedekking komen, is een betere keuze voor bouwers hebben het extra geld voor dit soort dakbedekking installeren. Stenen gecoate stalen dakbedekking zal staan van de tand des tijds en overleven veel asfalt gordelroos of goedkoper dakbedekking methoden. Als het huis of gebouw op het dak wordt geïnstalleerd in een sterke restwaarde, dan kan dit een goede optie zijn. Het is een van de langste duurzame, meest duurzame dakbedekkingssystemen op de markt vandaag.

Vanwege haar weerstand tegen verwering, de elementen en vrijwel non-existent onderhoudskosten is stenen gecoate stalen dakbedekking een optimale keuze voor bijna elk gebouw bieden dat de bewoners van plan te blijven in hun huis voor een lange tijd. Die van plan te verkopen hun huis in de nabije toekomst kunnen niet willen investeren in dit soort dakbedekking, alleen omdat zij niet zullen rond om te zien een terugkeer in hun investering of vergoeden van de kosten van het dak, wanneer de woning wordt verkocht.

Spanish red roof tiles .jpg

projects of stone coated metal roof tiles .jpgHot Tags: Hot verkopen stenen gecoate stalen dakbedekking kosten in de Democratische Socialistische Republiek sri lanka, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, bedrijf, groothandel, kopen, goedkoop, lage prijs, producten
Verwante producten
Neem contact op met ons
Address:VOEG TOE: NEE 9, Hengfeng Road, Shishan Town, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong Province, China
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian New Sunlight Building Materials Co., Ltd.