call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian New Sunlight Building Materials Co., Ltd.
Telefoon: +86-757-63228326
E-mail: eva@newsunlight.net
Products Categorys
Importeer steencoated stalen dakbedekking uit China

Importeer steencoated stalen dakbedekking uit China

Stenen gecoat stalen daksysteem zijn een uitstekende optie voor een langdurig indrukwekkend kijkend dak. Met betrekking tot het ultieme prestatie- en technisch ontwerp is wat Stone Coated Steel Roofing Systems betreft. Steencoated Staalproducten zijn uniek.

Import Stone Stained Roofing uit China en verspreid naar Qatar, Jamaica, Botswana en Turkije

steencoated metalen dakpaneel .png Botswana


Maat: 1335 * 420mm

Geldige maat: 1280 * 380mm

Dikte van staalplaat: 0,4 mm (0,45 mm 0,5 mm)

Voornamelijk kleur van steencoated roestvrij stalen dakbedekking

Kleurkaart van steencoated dakpannen .jpg

Pakket van steencoated stalen dakbedekking

package.jpg


Materialen van steencoated stalen dakbedekking

Materialen die worden gebruikt bij het opbouwen van steencoated roestvrij stalen dakbedekking, omvatten dakventilatoren, knipperen voor leidingen, nokkenventilaties en bescherming tegen de ruiten. Deze kunnen allemaal worden gemaakt met steen gecoat roestvrij staal. Andere materialen zullen ook nodig zijn bij het bouwen, zoals harken, starterstrips, valleien, afdichtingsmiddelen en bijlagen.

materiaal van steencoated metalen dakpannen .jpg

Nadelen van Stone Coated Steel Roofing

Er zijn enkele nadelen bij het stenen bedekte stalen dakbedekking. De voorafgaande kosten zijn meer dan regelmatig asfaltdakbedekking. Gebruikte natuurstenen kunnen kleurinconsistenties veroorzaken. De panelen overlappen en blokkeren niet, wat problemen kan veroorzaken als sneeuw, regen of wind doorkomen. Dit type dakbedekking maakt gebruik van blootgestelde bevestigingsmiddelen, die in de tijd kunnen roesten door waterblootstelling of vervuiling van vocht binnen. De batten type systemen zijn vatbaar voor vocht en condensatie, die in de tijd kunnen rotten. Stenen bedekte gordelroosjes zijn een beetje nieuw; Niet elke dakinstallateur weet wellicht hoe te installeren.

De bottom line is dat, hoewel steencoated stalen dakbedekking redelijk nieuw is, de voordelen veel hoger liggen dan de nadelen. Hoewel financiën en budget in aanmerking komen voor staal dakbedekking, is het een betere keuze voor bouwers die extra geld hebben om dit soort dakbedekkingen te installeren. Stencoated stalen dakbedekkingen zullen de test van de tijd en de asfaltgordel of de goedkopere dakmethoden voorbij staan. Als het huis of het dak wordt geïnstalleerd, heeft u een sterke wederverkoopwaarde, dan kan dit een goede optie zijn. Het is een van de langste duurzaamste en meest duurzame daksystemen op de markt vandaag.

Door de weerstand tegen vervuiling zijn de elementen en vrijwel niet bestaande onderhoudskosten, steencoated stalen dakbedekking een optimale keuze voor bijna elk gebouw waardoor de bewoners van plan om lang in hun huis te blijven. Diegenen die hun woning in de nabije toekomst willen verkopen, mogen niet in dit soort dakbedrijven investeren, alleen omdat ze niet rond zijn om een rendement in hun investering te zien of de kosten van het dak te herstellen wanneer het huis wordt verkocht.

steen gecoate metalen dakpannen projecten in China .jpgHot Tags: import steencoated staal dakbedekking uit China, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, bedrijf, groothandel, koop, goedkoop, lage prijs, producten
Verwante producten
Neem contact op met ons
Address:VOEG TOE: NEE 9, Hengfeng Road, Shishan Town, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong Province, China
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian New Sunlight Building Materials Co., Ltd.